Elektra

Elektra – Installatieservice van der Veen

Bij Installatieservice van der Veen kunt u terecht voor elektra werk! Installatieservice van der Veen is gevestigd in Grou (Friesland) en heeft ervaren medewerkers voor alle voorkomende werkzaamheden in elektrawerk, die zorgen dat alles op de juiste wijze en naar uw wens wordt aangepast. Ook zijn wij NEN3140 gecertificeerd. Op deze pagina geven we meer informatie over verschillende vraagstukken.

Elektra werkzaamheden

De elektriciens van Installatieservice van der Veen beschikken over de juiste kennis en heel veel praktijkervaring om u te helpen op het gebied van elektrische installatie. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Raadpleeg dan ook eens onze Facebookpagina, waar we geregeld wat delen.

Wij helpen u bij het oplossen van een elektra storing, het uitbreiden van de elektrische installatie, nieuwe bedrading en het vervangen stopcontacten, schakelaars, aardlekschakelaar, etc. Bij elektra werkzaamheden, die veelal uit handen worden gegeven, omdat hier veel expertise bij komt kijken, kunt u denken aan de volgende voorbeelden. Heeft u een andere vraag? Dan bespreken we dit graag met u. Voorbeelden van werkzaamheden zijn hier onder opgesomd.

    • Een defecte schakelaar.
    • Een uitbreiding van uw groepenkast
    • Een extra lichtpunt
    • Verlichting aanbrengen naar uw schuur
    • U heeft een nieuw lichtplan, maar de wandcontactdozen zitten op de verkeerde plaats

Offerte van het elektra werk door Installatieservice van der Veen

Bent u op zoek naar een elektricien uit Friesland? Wij helpen u bij het vervangen van de groepenkast, het aansluiten van verlichten en bij een defecte schakelaar. Wilt u weten wat de kosten worden voor het installeren van een bliksembeveiliging of brandbeveiliging? Vul dan uw wensen in op de contactpagina. Of bel ons direct!