Loodgieterswerk

Loodgieterswerk installatieservice van der Veen Grou

Onder loodgieterswerk kunt u verstaan: onderhouden van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en riolering. Dit is vakwerk die wij beheersen. Onze loodgieters verstaan de kunst van dit vak. Zowel het aansluiten en repareren van leidingen doen wij veilig en precies.

Breed scala aan loodgieterswerk

Doordat de loodgieter werkzaamheden van ons sterk uiteenlopend zijn, kunnen wij u met een breed scala aan klussen van dienst zijn. Onze installateur helpt bijvoorbeeld bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning, maar kan u tevens van dienst zijn bij het onderhouden van bestaande loodgieterselementen in uw woning (zoals: sanitair, de cv-ketel, leidingen, etc.) en het repareren hiervan bij schade of slijtage.

Sanitair

U kunt bij installatieservice van der Veen terecht voor Sanitair werkzaamheden. Wij kunnen u helpen bij kleine reparaties op het sanitair gebied tot het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken. Waar moet u dan aan denken?

  • alle sanitaire toestellen,
  • zoals kranen,
  • closetcombinaties,
  • baden,
  • douchebakken,
  • wastafels,
  • apparatuur.

Riolering

U kunt installatieservice van der Veen inschakelen voor riolering werkzaamheden. Het aanleggen van een riolering is een nauwkeurig werkje en moet dan ook vakkundig gebeuren. Op verstoppingen, vieze luchtjes in huis of een lekkage zit natuurlijk niemand te wachten. Ook voor het aanpassen, vervangen of repareren van een riolering kunt u ons inschakelen. Dit is nodig als bijvoorbeeld de hoofdleiding onder uw huis is verzakt of verstopt geraakt.

CV-ketel

Een cv-ketel zorgt er voor dat u warmte en warm water in huis heeft. Wij zorgen er graag voor dat uw cv-ketel langer mee gaat en energiezuinig blijft werken. Moet uw CV-ketel vervangen worden? Dan doen wij dat met de grootste zorg.

Leidingen

Bij ons kunt u tevens terecht voor sanitair, keuken- of tuinaansluitingen. Ook leggen we de waterleidingen voor badkamers en keukens. Lekt uw kraan of is uw waterleiding verroest of gesprongen? Bel dan ook gerust!

Tientallen jaren ervaring in loodgieterswerk

Installatieservice van der Veen heeft ruimt tien jaar werkervaring. Bij ons staat deskundigheid en kwaliteit daarom hoog in het vaandel. Duidelijke afspraken en heldere offertes hebben er na al die jaren voor gezorgd dat wij bekend staan om het goed kunnen uitvoeren van de wensen van de klant en dat we onze beloftes nakomen. Ook scoren we goed op servicegebied. Wat u ook nodig heeft: wij bieden u de service en het onderhoud dat hierbij komt kijken. Dag en nacht staan wij voor u klaar.

Neem contact op over loodgieterswerk

Heeft u vragen over bovenstaande werkzaamheden? Heeft u een spoedklus? Of staat hetgeen wat u wilt weten hier niet tussen? Neem direct contact op!